Asahi

Asahi on monipuolista terveysliikuntaa & Suomessa kehitetty terveysliikuntamuoto, joka on suunniteltu länsimaalaiselle ihmiselle. Se sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Asahi on yksinkertaista, mutta kokonaisvaltaista ja tehokasta liikuntaa, joka auttaa ihmistä ylläpitämään fyysistä terveyttään ja henkistä tasapainoaan. Vaikka liikkeet asahissa ovat yksinkertaisia, ovat lajin periaatteet syvällisiä ja ne pohjautuvat länsimaiseen ajatteluun ja lääketieteeseen. Asahi soveltuu kaikille ihmisille muun liikuntaharjoittelun ohjeen palauttavaksi ja liikkuvuutta lisääväksi harjoitusmuodoksi. Erityisen hyvin asahi soveltuu nivel- ja selkävaivoista kärsiville ihmisille, ikääntyville ja raskaana oleville.

Core

Core-tunnilla treenataan keskivartalon lihakset (vatsa, kyljet ja selkä) vahvoiksi aina syvistä tukilihaksista pinnallisiin lihaksiin. Tunti on 30 minuuttia pitkä ja ei sisällä askellusta eikä hyppyjä.

Kuntojumppa

Kuntojumppa on monipuolista perusjumppaa, joka soveltuu hyvin kaiken kokoisille ja ikäisille liikkujille. Se sisältää tehokasta askellusta, lihaskuntoharjoittelua ja venyttelyä. Kuntojumppa kehittää hapenottokykyä ja vahvistaa monipuolisesti koko kehon lihaksia.

Ladyt

ENERGISET LADYT – Ladyt 60+ tunti on oma liikuntaryhmä yli 60-vuotiaille naisille. Tunnilla kehitetään erityisesti lihasvoimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa, kukin oman jaksamisensa mukaan. 

Latinofit

Latinofit on tanssitreeni, jossa liikutaan tanssin askelilla latinalaisen musiikin tahdittamana. Askellukset ovat helppoja ja tehoalue on kevyt. Hyvän musiikin ja fiiliksen innostamana treenin voi tehdä myös keskiraskaasti! Tälle tunnille voi osallistua kuka tahansa, aiempaa tanssitaustaa ei tarvitse olla.

Lavis

Lavis-lavatanssijumppa on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella.

Lempeä Jooga

Joogatunneilla vahvistetaan, notkistetaan ja tasapainotetaan sekä kehoa että mieltä. Joogatuntimme ovat ohjaajasta riippuen hiukan erilaisia ja niissä yhdistyy eri joogatyylejä, kuten lempeää Hathajoogaa, rauhallisempaa slow vinyasaa, tarkkoihin linjauksiin perustuvaa Iyengarjoogaa tai elementtejä terapeuttisemmasta Vinijoogasta.

Liikkuvuus

Dynaaminen liikkuvuusharjoittelun tunti, jossa avataan kehoa monipuolisesti aloittaen lempeästä liikkeestä. Erityishuomiota saavat mm. niska-hartiaseudun alue, alaselkä, lantio ja takareidet. Lopputunnista voidaan käyttää myös hieman tehokkaampia liikkuvuusharjoittelun tekniikoita, joilla saadaan parannettua liikelaajuuksia. Tunti sopii kaikille.

Movement easy

Tunti pitää sisällään monipuolista avaavaa ja vahvistavaa liikettä keholle, jossa tavoitteena on kehittää ns. toimivampaa kehoa joka palvelee meitä paremmin arjessa. Tunti koostuu liikkuvuusharjoittelusta, taitoharjoittelusta ja kehoa vahvistavasta ja kevyesti sykettä nostattavasta liikeharjoittelusta (ns. Movement). Tunti sopii kaikille.

Pilates

Pilates-harjoitteet käynnistyvät keskivartalon syvien lihasten aktivoitumisesta, ja useimmiten ne toteutetaan hengityksen rytmissä. Pilates sopii kaiken ikäisille liikuntaa aloittelevista huippu-urheilijoihin, synnytyksestä palautuville, niille, jotka haluavat eroon Tukilihasten-vaivoista ja niille, jotka haluavat terveen ja tasapainoisen vartalon.

Tanssimix

Hauska ja helppo mukaansatempaava tanssitunti jossa käydään läpi eri tanssityylejä.

Voima 

Tule kehittämään itsellesi lihasvoimaa monipuolisesti. Tunneilla opetetaan liikkeet turvallisesti ja kunkin harjoittelijan omalle tasolle sopivasti. Tunnin työosiossa luvassa on jalkojen, ylävartalon ja keskivartalon vahvistamista rauhallisella temmolla, kuitenkin lihaksia sopivasti kuormittaen. Tunti sopii kaikille.

ZUMBA®

ZUMBA® on kaloreita kuluttava tanssitunti, joka on yhtä aikaa tehokas, hauska ja mukaansatempaava. Tunnin ajatuksena on liikunnan ilo ja liikkeiden helppous. Menevän musiikin tahdissa tanssiessa arjen huolet unohtuvat.